pengikut

Tuesday, March 16, 2010

lelaki x de perasaan atau perempuan itu x perasan??


Share/Bookmark
ayat standard pompuan sebelum dump laki n die pergi kt laki laen----->


"mmg kite xdpt bersama dgn orang yg kite syg,,tapi atleast kite dpt ng betol2 syg kita"

mcm mne korang ukur tahap syg seorang laki terhadap korang tuh??smpai boleh nk compare2 ng org laen care die syg korang~bukan ke setiap org ade care msing2 nk syg korang??

korang nmpk laki tuh baek sket dri org tuh~nmpk bersungguh sket dri org laen~nmpk mcm bersemgt nk bercinte dri org laen~korang pon bermule lah nk pk 2,3 kali~ckp dlm hati~"aku nih tersalah plih nih,,patot nye aku pg kt die,,bukan ng mamat xde prasaan nih"

sbb utama ny adalah perempuan xpenah perasan bile laki yg korng jmpe tuh sbnrnye die syg kt ko~tpi ko suke aggp yg die tuh laki yg xberprasaan~sbb laki tuh xde ciri2 care syg kt ko yg ko nk~kn??ko nk care laen~tpi org tuh buat care laen~tpi still atas stu dasar yg same "SYG"

pastu korang mghrap laki tuh bergwang bagai lar~mcm ape yg korang byangkn slme ni stiap mlm bersama 'laki xde prasaan' tuh~
ko juz dpt byg kn ng 'laki xde prasaan',,tpi ko dpt btol2 kn laki yg lagi stu tuh~
hah~lgi ahh mmbuat kn ko mule berfikir rse nk berubah hati~

pastu korang mghrap laki tuh bgi segala komitmen 24jam juz utk ko~
tpi ko juz nmpk kt laki yg lagi stu tuh~cuz yelar kn~die kn bersungguh2~xmcm org yg 'xde prasaan' tuh~ko juz nmpk ape yg die buat buruk jek~smpai ko pon xnmpk dah ble mse die syg ko~die jge ko~die cared kt ko~die tatang n mnje kn ko~

pastuh ko nk org laki tuh marah2,jeles2,tnjuk sket prasaan konon ny laki nih patot bersungguh2 klu nk bercinte~tpi~yg ko dpt adalah dri laki laen tuh~sbb die pndai tnjuk prasaan yg konon ny die btol2 syg n caring kt ko,,jeles bagai2~
tpi dir laki xde prasaan tuh~ko ckp die tuh batu ahh~xde prasaan ah~xamk kesah ah~

KORANG PAHAM X ANTARA MEMAHAMI SESEORANG PEREMPUAN DAN XAMBIK KESAH PASAL PEREMPUAN TUH ADALAH LAEN????

laki reti jeles,mrah n nk berprasaan lebih2 gak la ahh~tpi die xtnjuk~cuz die PAHAM care hidup korang,,PAHAM ape yg korang nk dlm idop,,PAHAM ape yg korang nk die PAHAM
tpi ble laki tuh buat cmtuh~korang ckp die xde prasaan plak~
BODOH!!
tpi ble laki tuh kuat mrah,,kuat jles,,ckp psal tuh,,ckp pasal nih~
korang ckp die tuh kuat kongkong plak~
BODOH LAGI SKALI
pastuh korang ckp ah~hati prempuan laen~kne dibelai2~
aik??cmtuh plak??
dah ati laki nk letak mane??ats kipas???blakng peti ais????
sape yg selfish skang nih????laki yg xdeprasaan atau pon perempuan yg x perasan??
korang x perasan die syg ko~sbb ko dikaburi oleh senarai MR PERFECT korang~
korang nk mcm tuh mcm nih kt setiap laki~
so~org yg syg ko tpi care xsme mcm dlm LIST BODOH ko tuh~tuh yg korang xnmpk tuh~
pastuh mule ah ckp
"atlis org tuh reti syg sye~tpi sye tgk awk mcm xde prasaan jek kt sye"

haish~dah~sume mnde mmg kene ikot cre korang ah klu nk syg kt korang????????????
baek ko kawin ng diri sndrik~reti gak ko jge dri sndrik kn????

p/s : post nih di tulis secare agk emotional~so,,pnggunaan n ssunan ayt cm gampang n cibai sket~

7 comments:

shIdA said...

ko dh knape ketam? emo semacam jek...

Izzati Zetty said...

laa..
emo glerr..
biasa la pompuan x phm laki..
laki pn xphm pompuan..
perkara biasa dlm dunia..
ngee~
sudah kebiasaan..

noin said...

uish.. rilek2
standed ar tu laki n pompuan cenggini.
1 ari t msti jmpe yg compliment punye.. kumpul wet dulu papehal :)

diLa said...

hahaha..terlalu emo nampaknye!=P

+KETAM+ said...

shida~bese lar PMS,,hahahaahah~

zetty~dah tuh,,smpai kiamat ke masing2 nih xkan paham??

ain amir~nk mngumpul tuh yg payah tuh~huuuu~kumpul pon utk pompuan tuh~klu xde dye~wat pe nk kumpul,,haha

dila~bese lar~dah pra-matang~emo2 jek keje~

diLa said...

pra matang? ape mengong sgt! haha..

~~faizatul akma~~ said...

besh la ayt..nk copy n paste jap..hahahaha~~~
actually..laki yg caring2x 2 adelah buaye..hahahahahahaha~~so hargailah mereka yg menyayangi kite..k..ho3x~~(*sowie..sibuk jer..kah3x~~)