pengikut

Tuesday, April 6, 2010

situasi


Share/Bookmark
situasi : sepasang kekasih yg baru bangon tidor (tapi bukan tido sekatil,,tido umah laen2) yang hendak memulakan hari masing2 dgn menghantar sistem pesanan ringkas kepada org yg mereka syg

[mengikut pemerhatian persendirian]

sang gadis : akan menunggu lelaki itu start wish 'morning' dlu..klu x..die xakan start dlu (ego kot)..
tapi kalau lelaki itu lewat mmberi msg dan msg nye berbunyik 'watpe tuh??',,,gadis tuh akan berkata 'dah lame ke bangun??nape x msg i/sy/ayg/mama/(seanggatan dgn nya) dlu????'

pertanyaan : walaupun sang gadis telah lama bangon..kenapa dia yg xstrt msg dlu???ade mslah ke kalau perempuan yang start dlu??

sang arjuna : bangun2 tido jek tgk hp..tpi xde sape2 wish morning kt dia..so..dia menahan sabar lagi sket..agak2 dah lame sgt..sang arjuna menghantar msg 'nih xwish morning nih,,sah2 dah kuar ng org laen kn???'


pertanyaan : kenapa sang arjuna perlu berburuk sangka kepada sang gadis???kenapa perlu menunngu..anto jela msg mowning kn??

kesimpulan : kenapa perlu ego kalau syg kt seseorang??walaupun msg nye berbunyik 'mowning'
itu dah menunjuk kn segala2 nya yg diri anda betol2 igt dan syg kepda nya kerana swktu tidr mu anda masih juga mengingati nya~

3 comments:

Fatin Razali said...

kamu syg smue org lah mcm 2 kan?haihh..byk tol kaseh syg kamu..

+KETAM+ said...

pehal plak???motip nk kesal2 lgi???

adioscinta said...

mst la boy yg wjb sent dl klo die yg bgn dl..bf aku pn kene tggu aku jgk yg msg dl..klo aku x msg die uat dek je ah..sbr je ah..